HÄLSOCOACHING FÖR ALLA

Hälsocoaching online – Personlig rådgivning – Produkter

HÄLSOCOACHING ONLINE

För dig som vill jobba i egen takt med din hälsa men ändå vill få en heltäckande verktygslåda med kostråd som är individanpassade, träningsprogram som är enkla och roliga att göra hemma samt mentala verktyg. Oavsett om du väljer K3 3 dagar, K3 30 dagar eller K3 Forever 300+ dagar så får du lära dig att bygga din hälsa från grunden på alla plan.

PERSONLIG HÄLSOCOACHING

Har du problem med mage/tarm, huvudvärk, trötthet, ont i leder/muskler, hormonella obalanser, sömnbekymmer eller annat? Genom att boka ett av de olika paket jag erbjuder går vi tillsammans till botten med dina problem, gräver oss djupt ner i din hälsa. livsstil och bakgrund för att komma till kärnan och sedan med funktionsmedicinska metoder komma till rätta med de faktorer och obalanser som sedan skapat dina symptom. Till hjälp har vi stora frågeformulär, labtester, uppföljningsmetoder och ett stort batteri med metoder och en genomtänkt och väl beprövad och fungerande plan som anpassas från person till person.

PRODUKTER och TESTER

 I strävan efter att optimera resultatet hos kunden har vi valt att arbeta med de absolut bästa märkena av kosttillskott och övriga produkter som finns på marknaden. Vi vill att produkterna ska vara väl dokumenterade och forskade på samt att vi själva ska ha erfarenhet av dem innan vi rekommenderar dem till kund. 

Vi tillhandahåller unika probiotiska produkter, mycket effektiva produkter som stödjer avgiftning av metaller och övriga hälsovådliga ämnen som finns runt om oss i vår vardag. Vi för produkter som stöttar hjärt och kärlhälsan samt vårt immunförsvar.

Förutom rena produkter tillhandahåller vi olika tester för hormoner, aminosyrenivåer, mineralnivåer, matintoleranser mm mm.

OLIKA PAKET SOM GER RESULTAT

De olika onlineprogrammen är helt digitala och du får material i olika steg allt eftersom programmet håller på. Tillgång till stöttning och rådgivning via Facebook ingår där du kan interagera med andra medlemmar samt även ställa frågor direkt till KostKroppKnopp. 

Läs mer om de olika programmen nedan.

K3 3 dgr TOTAL DETOX

Känner du att det har blivit lite för mycket av det goda och du behöver göra en utrensning och tvärt sluta med onyttig mat och komma igång med lite nya vanor? Detta program ligger över 3 dagar och du väljer själv om du vill köra i MAX fart och gå all-in eller om du vill ta det lite lugnare i MEDEL fart. Detta kan du själv välja när du har fått materialet. Du får shoppinglistor och mycket detaljerat schema med när och vad du ska äta under 3 dagar. Total Detox bygger på ren mat (mkt grönsakssmoothies) som är antiinflammatorisk och med ingredienser som är dokumentarde att hjälpa till med utrensning av oönskade ämnen och lagrade toxiner.

Förutom själva maten får du ett mjukt och enkelt kost rörelseprogram som mjukar upp, lugnar och stretchar kroppen som även stöttar utrensningen. Ett mentalt verktyg som är effektivt och hjälper dig ändra fokus och mindset till att se denna förändring till en början på något mycket större!

Mer info om Total Detox 3 dgr

K3 30 dagar

Koncept K3-30dgr Kost-Kropp-Knopp är unikt och en mycket prisvärt och ett effektivt alternativ till privat hälsocoachning. 30 dagars online dag-för-dag guidat program med recept- och menyförslag, 15 minuters träningsprogram och mentala verktyg/övningar för att få bestående resultat. Efter köp får du tillgång till en digital tjänst som utbildar och ger dig informationsmaterial steg för steg för att du ska:

*hitta just din genetiskt individanpassade optimala kost
*nå din optimala vikt
*komma igång med omväxlande effektiv träning att göra i hemmet
*ändra beteende och tankemönster via verktyg och övningar som arbetar med omedvetna tankar och processer som tidigare har gjort det svårt för dig att fullfölja livsstilsförändringar.

K3 30 dagar startade 2019 och har sedan dess hjälpt ett otal personer till att nå sin idealvikt, hitta rörelseglädje och förändrat beteenden och livsstil som skapar en hållbar förändring.

Hör om Jennys erfarenhet av K3 30 dagar

Mer info om K3 30 dgr online

K3 FOREVER 365 dagar

Det mest kompletta och största onlinepaketet som KostKroppKnopp tillhandahåller. Här får du en digital hälsocoach som följer och guidar dig under ett helt år. Du får göra kosttester, lära dig om avgiftning av kroppens olika organ, du lär dig hur du balanserar hormonsystem och om vilka hormoner som ev är ur balans hos dig. K3 Forever lär dig få en så bra mage/tarm hälsa som möjligt och vilka ev kosttillskott och metoder just du bör göra för att må så bra som möjligt. Föreläsningar, andningsskoa, sömnskola träningsprogram, mentala verktyg etc får du tillgång till som deltagare i K3 Forever genom en stor kunskapsbank online men även genom medlemsbrev med jämna intervall som instruerar dig i att implementera förändringar och övningar i rätt ordning. Digitala medlemsträffar och tillgång till 2 personliga rådgivningar per telefon eller zoom ingår också i årsavgiften.

Mer info om K3 FOREVER

OLIKA ”KRISPAKET”

Om du vill ha guidning eller coaching inom specialla problemområden kan du på ett mycket prisvärt och effektivt sätt få detta genom en kombinerad digital och personlig tjänst.

Ca 50% av kostnaden mot vad privat coaching hade kostat!

Under 30 dagar får du:

—————————————————–

  • 1 personlig rådgivning per telefon

  • 4 digitala träffar med medlemmar i gruppen och din hälsocoach som lotsar gruppen genom de olika stegen för att nå bra resultat. Mötena spelas även in och kan ses i efterhand.

  • I totalpriset ingår det vissa produkter som enligt KostKroppKnopp är mycket viktiga för att nå ett bra resultat.

Detta är ett mycket effektivt och prisvärt alternativ till privat hälsocoaching. Grupper startar med jämna mellanrum. Se nedan om något av de krispaket som är på gång kan passa dig. Kurserna startar bestämda datum.

MAGENS

krispaket

För dig som vill slippa mage och tarmproblem och leva ett normalt liv utan kramper, gaser, förstoppning, diareer, uppsvullnad och smärta.

30 dagar med privat och gruppcoaching för att återställa magen och tarmen från grunden.

Nästa KRISPAKET för magen startar v26. Läs mer HÄR!

SÖMNENS

krispaket

Passar dig som vill få hjälp med att hitta grundorsaken till just dina sömnproblem. En god natts sömn kräver att flera komponenter funkar. I denna kurs får du lära dig vad!

30 dagars enskild och gruppcoaching för att återta makten över sömnen.

Sömnen är tillsammans med maten, andningen och rörelse den viktigaste delen i en bra hälsa. Trots det så har bortemot 50% av befolkningen över 40 år idag problem med sin sömn. Varför det och vad kan du göra åt det?

Insomningsproblem, vaknar för tidigt, vaknar flera gånger, oro, sömnapné eller mkt snarkningar. Alla dessa delar adresseras i denna 30 dagar kurs och du får förutom coaching i grupp även personlig rådgivning och personligt program att utgå ifrån.

Nästa KRISPAKET för sömnen startar sommaren 2020

STRESSENS

krispaket

Kroppen klarar en viss mängd påfrestning.  Denna kurs lär dig identifiera vilka områden just du bör fokusera på och ger verktyg för att hantera dem. Det kanske inte alls är det du tror som får dig att bli stressad.

30 dagar av personlig och gruppcoaching är en början och ger bra grund för ett fortsatt mindre stresspåvekat liv!

Nästa KRISPAKET för stressen startar längre fram i höst

MINIKURSER

Här kommer efterhand presenteras fler och fler minikurser till mycket bra priser. En del gratiskurser kommer också att finnas att tillgå. Det kan vara allt från hormonyoga pass till mage/tarm föreläsningar, hormonföreläsningar mm mm

Se till att abonnera på vårt nyhetsbrev för att inte missa några nyheter som hjälper dig mot bättre hälsa!

AKTUELLA MINIKURSER

PRIVAT HÄLSOCOACHING

Vill du ta ett totalgrepp om din hälsa?

Har du dragits med en massa symptom under en längre period? Trötthet, magproblem, migrän, nedstämdhet, viktproblem, oro, stress? Det finns sätt att komma till rätta med detta genom att faktiskt lyfta på många olika stenar och få hjälp med var du ska börja och i vilken ordning du ska göra vad.

En hälsocoach inom funktionsmedicin guidar dig engagerat, tryggt och personligt genom djungeln av olika information och metoder och hittar tillsammans med dig rätt väg att gå för dig. KostKroppKnopp erbjuder några olika vägar att gå och du hittar mer information om detta genom att klicka på knappen nedan.

UNIKA PRODUKTER

En lyckad hälsoförändring bygger på en ökad förståelse vad det är som orsakar dina hälsoutmaningar och att du ändrar livsstil, kost och träning men för att ta dig den sista biten mot ett optimalt mående behöver vi i de allra flesta fall hjälpa kroppen på traven och stötta de system och funktioner som under lång tid har varit under stor påfrestning eller ur balans.

För att göra detta erbjuder KostKroppKnopp absolut noga utvalda och unika produkter som du i många fall inte hittar i vanlig hälsokostbutik då produkterna endast får säljas via terapeuter med adekvat utbildning. Speciellt stolta är vi över våra produkter från Microbiomelabs och dess fantastiska unika extremt potenta MEGA produkter för mage/tarm och hjärta/kärl.

Klicka för att komma till butik

OLIKA LABTESTER

I anslutning till köp av hälsocoaching eller separat erbjuder KostKroppKnopp flertalet olika hälsotester för testning av olika mineral och vitaminnivåer. Tungmetallbelastning, hormonnivåer av kortisol och könshormoner, matintoleranstester etc. Se nedan för de olika testerna.

TIPS OCH INFO

Här hittar du olika filmer och klipp med information, tips, råd etc som du kan använda i vardagen.

Senaste nyheterna