TOTAL DETOX

3 DAGARS KICKSTART FÖR BÄTTRE MÅENDE

En kickstart inför livsstilsförändring eller som ett sätt att tvärt bryta gamla kost och levnadsvanor!

KOST

Du får guidad info timme för timme vad du skall äta för att optimera kroppens avgiftningssystem på skonsamt sätt och med riktiga livsmedel. Om du är ute efter att bryta gamla vanor och kickstarta en förändring din livsstil är detta program toppen för dig. 

Beroende på vilken slags person du är kan du välja att göra dessa 3 dagar på MAX eller MEDEL fart och om du vill göra fler dagar än 3. Detta bestämmer du när du har fått all info efter ditt köp av produkten.

Shoppinglista som är enkel att ta med sig till affären för inköp av alla produkter samt enkel guidning timme för timme och dag för dag när och vad du ska äta. Programmet bygger på riktig mat (mycket grönsakssmoothies) som är mättande men en del upplever avgiftningssymptom såsom huvudvärk och lite frossa och därför är det oftast bäst att börja på en fredag om man är ledig över helgen.

KROPP

När man kör ett avgiftningsprogram för sin kropp behöver man vila mycket och naturligtvis även dricka mycket. Tuffa träningsprogram är inget man ska ägna sig åt dessa dagar utan istället supporta kroppen i dess försök att släppa ifrån sig gifter.

Med detta 3 dagars onlineprogram får du därför lära dig ett kort, enkelt och mycket behagligt kombinerat miniyoga/stretchprogram som gör fantastiskt gott för både kropp och själ.

KNOPP

 När man ska göra en förändring i sin livsstil, även om det bara gäller för en begränsad tid, brukar det nästan alltid finnas ett visst inneboende motstånd. Man kan börja ifrågasätta om man verkligen måste göra alla dessa förändringar, när man får lite symptom på att avgiftning (i detta fallet) sker kan tankar komma på att man inte vill fullfölja eller att man börjar fokusera på fel saker. I detta 3-dagars Total Detox får du även hjälp med den biten genom enkla och kraftfulla mentala verktyg som du har nytta av inte bara nu utan även i livet i övrigt.

KICKSTARTA DIN FÖRÄNDRING NU!

Fullföljandet och bestående förändring är ofta den stora utmaningen. Då detta unika onlinekoncept ser till alla delar i en lyckad livsstilsförändring och viktminskning har du nu din stora möjlighet att lyckas nå dina mål!

Möjlighet finns att efter detta program fortsätta ytterligare 30 dagar till ett reducerat pris.

Hur funkar det?

Efter ditt köp av Total Detox 3 dagar får du ett mail med all info:

  • Du väljer om du vill köra all-in med maximal effekt eller om du vill ta det lite lugnare och gå medelvägen.
  • Du får bägge alternativen och kan byta efter halva tiden om du vill.
  • I mailet får du en shoppinglista som är enkel att ta med till affären som underlättar förberedelserna.
  • Video med övningar och rörelser som passar speciellt bra när kroppen detoxar och som ytterligare stödjer processen.
  • Ljudfiler och instruktioner med mentala övningar som hjälper dig igenom programmet.
JA! Jag vill göra Total Detox i 3 dagar!

FORTSÄTTNING EFTERÅT?

Efter 3 dagars Total Detox har du möjlighet att fortsätta ytterligare 30 dagar i K3 30 dgr eller om du verkligen vill gräva djupt och stärka hälsan på alla plan och verkligen på djupet i 365 dagars programmet K3 FOREVER.

Rabatt utgår på båda programmen om du är intresserad av en fortsättning.