30 DAGAR KOMPLETT HÄLSOPROGRAM ONLINE


Ett komplett digitalt hälsoprogram att göra hemma där du under 30 dagar varje vecka får individanpassade menyer, roliga effektiva träningspass såsom pilates, cirkelfys, tabata mm samt effektiva nytänkande mentala verktyg som hjälper till att skapa en bestående förändring.

Viktminskning – Bättre immunförsvar – Ökad energi 

KOST

Genetiskt anpassad kost med rätta proportioner av proteiner, kolhydrater och fett för just dina unika behov. Genom ett onlinebaserat test får vi fram vad just du behöver och programmet med menyer etc baseras på just dig. Enkel mat som är antiinflammatorisk och lagad på bra råvaror.

KROPP

Enkel, effektiv träning i korta, varierande pass som får pulsen att stiga och som du kan göra hemma inne eller ute i naturen. Lätt att följa i videoformat. Inga redskap behövs. En del pass är lugnare och andra med lite högre tempo.

KNOPP

 Har du börjat många förändringar men haft svårt att hålla vid dem? Svårt att behålla motivationen? De mentala verktygen du får lära dig i K3 programmen hjälper till att förändra dina undermedvetna beteenden och tankemönster som tidigare fått dig att tappa motivationen.

SKAPA EN HÅLLBAR FÖRÄNDRING

Fullföljandet och bestående förändring är ofta den stora utmaningen. Då detta unika onlinekoncept ser till alla delar i en lyckad livsstilsförändring och viktminskning har du nu din stora möjlighet att lyckas nå dina mål!

K3-30DGR

Koncept K3-30dgr Kost-Kropp-Knopp är unikt och helt utan motsvarighet i de onlinebaserade hälsotjänsterna på internet idag! 30 dagars dag-för-dag guidat program med recept- och menyförslag, 15 minuters träningsprogram och mentala verktyg/övningar för att få bestående resultat.

  • hitta just din genetiskt individanpassade optimala kost
  • nå din optimala vikt
  • komma igång med omväxlande effektiv träning att göra i hemmet
  • ändra beteende och tankemönster via verktyg och övningar som arbetar med omedvetna tankar och processer som tidigare har gjort det svårt för dig att fullfölja livsstilsförändringar.
JA! Jag vill anmäla mig

K3 FOREVER

Ta din hälsa till ytterligare oanade nivåer genom att efter de första K3-30 dagarna bli medlem i K3 FOREVER. Medlemsskapet ger tillgång till mängder av information och verktyg kring kost, avgiftningsprogram, träning för din kroppstyp, balansering av hormoner, testning av matintoleranser etc som bidrar till att förbättra din hälsa i grunden. Vi gräver djupt för att förbättra just dina funktioner och helhetshälsa, förbränning och välmående. K3 FOREVER lär dig saker du garanterat aldrig har hört förut och som du har nytta av hela livet.

Lyssna på Jenny. En tidigare deltagare i K3 30 dagar och se vad hon har att säga om programmet!