PRIVAT HÄLSOCOACHING

Vem passar detta för?

Privat hälsocoaching passar dig som verkligen vill grotta ner dig i dina underliggande obalanser. Du vill ha möjlighet att ställa frågor till din hälsocoach när du vill under en längre eller kortare tid. Du vill ha en coach som verkligen lyssnar på dig och får dig att känna dig sedd och omhändertagen där du känner att information du får är helt och hållet riktad till dig för att få dina obalanser att försvinna.

Vilka problem kan privat hälsocoaching hjälpa till med att lösa?

Migrän, mage/tarm problem, trötthet, utmattning, sömnbekymmer, huvudvärk, eksem/utslag, smärta i leder/muskler mm.


HÄLSOPAKET

”Stora Hälsocoachningen: ”

 Metabolic Typing test + Hårmineralanalys + Genomgång på 2,5 timme ca + upplägg av strategi + Framtagande av matlistor, menyförslag etc utifrån dina unika behov + framtagning av träningsprogram optimerat för dina behov och livssituation etc inkl telefonsupport 20 min varannan vecka i 3 månader kostar 9700 kr inkl 25%moms. Ytterligare ev tester, ev kosttillskott etc ingår inte i priserna ovan.

”Lilla Hälsocoachningen”:

Konsultation 75 minuter, hårmineralanalys, genomgång av ifyllda frågeformulär, genomgång av analys och upplägg av strategi utifrån de resultat som analysen har visat. Genomgång av nuvarande situation och livsstil, strategi för fortsättning, träningsprogram, kostprogram och enklare intoleranstester, åtgärdsprogram, förbättringsmöjligheter, uppföljning 1 gång i månaden i 3 månader per telefon 30 min per tillfälle  kostar 5700:- inkl moms.

”Hälsocoaching mini”

Konsultation i ca 45 min där du innan har fått fylla i lite olika frågeformulär som vi sedan diskuterar utifrån. Här hjälper jag dig identifiera olika läkningsmöjligheter och ger förslag på strategi hur du ska kunna komma vidare i din resa mot friskhet och välmående! Denna konsultation inkl förberedelse kostar 950:- inkl moms

”Stress & Livsstilscoaching för BARNFAMILJEN”

En stress och livsstilscoaching som fokuserar speciellt på familjen med små barn som kan få svårt att få livspusslet att gå ihop utan att tulla på hälsan och välmåendet. Irritationer, konstant trötthet, ofta småsjuka och känslan av att aldrig räcka till är saker som småbarnsfamiljer ofta brottas med och som skapar disharmoni och obalans. Det finns dock mycket som man kan göra för att få balans i livet utan att det behöver vara komplicerat och det är detta du får hjälp med i denna livsstilscoaching. Här går vi igenom er familjs nuvarande situation och utifrån just era förutsättningar sätter vi upp en plan som fungerar på er för att få sömn, mat, träning och stress att komma i balans för att hela familjen ska få så bra förutsättningar som möjligt att må bra och hålla sig friska och glada.

– Upplägg Stress & Livsstilscoaching för barnfamiljen: 2 möten a 45 minuter via telefon eller zoom. Ca 3-4 veckor mellan mötena för att ni ska få ha börjat använda verktygen ni får vid första mötet och få känna vad som funkar och vad som inte funkar. Innan första mötet får ni svara på frågor som skickas som ett excelblad och som skickas in till KostKroppKnopp innan mötet. Det går bra att båda föräldrarna är med på mötet eller bara en person. Pris totalt: 1950:- inkl förberedelse och sammanfattning och diverse verktyg såsom instruktionsfilmer, övningar etc. Vill ni fortsätta kan man bygga på med ytterligare träffar till en kostnad av 750:- per gång.

STORA hälsocoachingen


Metabolic Typing test + Hårmineralanalys + Ifyllnad och genomgång av mycket extensiva frågeformulär + Genomgång på 2,5 timme ca + upplägg av strategi + Framtagande av matlistor, menyförslag etc utifrån dina unika behov + genomgång och framtagning av livsstilsförändringar och mentala/praktiska verktyg (t ex andningsutbildning, avgiftningsprotokoll, meditationer, tarmrening etc) framtagning av träningsprogram optimerat för dina behov och livssituation etc inkl telefonsupport 20 min varannan vecka i 3 månader

KOSTNAD: 9700:- 

Jag vill köpa STORA hälsocoachingen

LILLA hälsocoachingen


Konsultation 75 minuter, hårmineralanalys, genomgång av ifyllda frågeformulär, genomgång av analys och upplägg av strategi utifrån de resultat som analysen har visat. Genomgång av nuvarande situation och livsstil, strategi för fortsättning, träningsprogram, kostprogram och enklare intoleranstester, åtgärdsprogram, förbättringsmöjligheter, uppföljning 1 gång i månaden i 3 månader per telefon 30 min per tillfälle  kostar 5700:- inkl moms.

Jag vill köpa LILLA hälsocoachingen

Hälsocoaching MINI


Konsultation i ca 45 min där du innan har fått fylla i lite olika frågeformulär som vi sedan diskuterar utifrån. Här hjälper jag dig identifiera olika läkningsmöjligheter och ger förslag på strategi hur du ska kunna komma vidare i din resa mot friskhet och välmående!

KOSTNAD: 950:-

Jag vill köpa Hälsocoaching MINI