FÖRÄNDRING SOM FUNKAR

Kost-Kropp-Knopp koncepten K3-30dgr och K3 FOREVER är överlägset andra hälsoprogram på grund av att du får hjälp på alla plan! Det är inte bara träning eller bara maten. Det är enkel, effektiv träning för alla, individanpassad mat enligt dina genetiska förutsättningar OCH att du även får hjälp att mentalt arbeta bort gamla beteenden/tankar och undermedvetna mönster som tidigare gjort att du saboterat för dig själv och inte kunnat fullfölja eller bibehålla en ny livsstil och nya vanor.

BESTÅENDE RESULTAT

Handen på hjärtat, blir du inte lite galen på dig själv när du börjar på olika slags livsstilsprogram eller andra förändringar i livet så faller du ganska snabbt tillbaka i gamla vanor igen? Detta trots att du mår bättre, har gått ner i vikt eller vad förändringen nu består i. Du saboterar för dig själv men förstår inte varför….

Varför händer då detta? Jo, det är ditt undermedvetna som spökar till det för dig. Du har kanske fått höra någon gång att du har grov benstomme och att du därmed har svårt att bli smal, detta sätter sig som en undermedveten sanning och så snart som du börjar förlora i vikt börjar det undermedvetna tala till dig och förändringen stoppas. Du kan också ha vuxit upp i en familj där kvinnorna/männen i flera generationer har brottats med t ex högt blodtryck. I ditt undermedvetna lagras då ”sanningen” att högt blodtryck ligger i släkten och detta gör att du förväntar dig HB vilket då med största sannolikhet kommer att inträffa.

Med dessa två olika program ”K3-30dgr” och ”K3 Forever” gör vi det som alla andra träning, kost och livsstilsprogram missar. Vi jobbar med att bryta undermedvetna mönster och tankar. Under programmens gång får du lära dig otroligt effektiva övningar och verktyg för att möjliggöra en definitiv bestående förändring. Dessa övningar har du nytta av i hela livet och inte bara för denna livsstilsförändring. Du kommer att ändra ditt sätt att se på saker och ting vilket leder till ett lyckligare, kärleksfullare och bekymmersfriare liv!

DE TRE K:NA

DEN UNIKA KOSTEN

Vet du inte vad du ska äta? Vill du ha strikt styrning på vad du ska äta för att kunna fullfölja en kostomläggning? Eller är du typen som vill få förslag som du sedan kan laborera runt lite med själv så det fungerar i din vardag? Med K3 får du olika alternativ!

Kosten bygger Metabolic Typing (Ecologic Lifesyle Management) tänket. Jag är själv Metabolic Typing rådgivare sedan närmare 10 år tillbaka. Metabolic Typing betyder ämnesomsättningsbestämma, vi är alla olika och våra kroppar reagerar olika på föda. Tänk själv hur du reagerar på sol, du kanske blir brun direkt medan din kompis bara blir röd. Ni har hud båda två och det är samma sol som möter huden men era kroppar reagerar olika! Precis som en del bilar fungerar bäst på diesel och deras motor (kropp) fungerar klart bäst på det och skulle börja hacka förfärligt om den fick bensin som ”föda” om den överhuvudtaget skulle fungera. Vill du veta mer om bakgrunden och veta vilken forskning som ligger bakom systemet så finns det information på www.metabolictyping.info Genom att äta just det du är genetiskt programmerad att äta så kommer din kropp att få optimalt med energi för att hålla sig frisk och stark. Du kommer att känna att du blir pigg efter att du har ätit och din kropp blir tillfredställd utan sötsug och med maximal förbränning. Frågeformuläret du får fylla i för att identifiera din genetiska kosttyp är i 30 dagars programmet väldigt förenklat med endast ca 20 frågor. Detta ger oss en idé om vilken typ av mat som passar dig bäst. I 90 dagars programmet som man kan gå efter de 30 dagarna får du göra ett komplett Metabolic Typing test med närmare 150 frågor och där du får ett 40 sidor tjockt kompendie med mer detaljerad info om just din ”typ”. Vi fokuserar på att äta riktig och helst ekologisk mat som är så näringstät som möjligt. Speciellt i den första sk detoxfasen som jag rekommenderar att man följer i 3-5 dagar kan man behöva komplettera med ett proteinpulver av god kvalitet men i övrigt är det helt ”pulverfri” kost som vi äter. Längst ner på sidan hittar du lite referenser från personer som följt Metabolic Typing kostrekommendationer under årens lopp.

KROPP & TRÄNING

Variation! Effektivitet! Enkelt! Roligt! Det är ledorden för K3 träningsfilosofi.

Det är väldigt viktigt att röra på sig varje dag, vare sig det är viktnedgång, eller förbättrad hälsa som är din prioritet. Gärna att man svettas lite men 20 min pulshöjning har otroligt stor effekt på alla kroppens system speciellt i dagens stillasittande samhälle. I äldre tider använde vi kroppen så mycket i det dagliga arbetet att det inte behövdes träna upptill men det gör det nu. Att transportera ut gifter som vi blir utsatta för överallt i form av avgaser, färger, plaster etc är A&O för att hålla oss friska. Muskler behövs för att hålla en bra hållning och skydda kroppen. För att hormonsystemet ska hållas i balans behöver vi använda alla våra muskler.

De träningsprogram som du ska göra i K3 konceptet kan alla göra, oavsett ålder eller träningsvana. Ett enkelt väldigt basic program finns också för de som av olika anledningar har stora problem med rörelseapparaten. Du gör övningarna hemma, modifiering för både lite tuffare eller enklare påfrestning kommer att visas. Träningen är designad för att göras utan redskap med egen kroppsvikt. Intensitet och längd på träningen väljer du själv utifrån dina förutsättningar. Vissa träningspass är mer lugna med nog så jobbiga och andra är i ett högre tempo. Inget pass är det andra likt så du kommer inte att bli uttråkad. Träningsvideos kan du ladda ner i din dator eller mobil som du enkelt kan ta fram när du vill. Passen kan göras ute eller inne, du behöver inte så mycket utrymme. Jag VET att motivationen kan vara svår att hålla uppe men programmen är utformade så att om du bara känner att du har 5 minuter så funkar det också men räkna med 15-20 min träning varje dag, blandat lugna och lite tuffare utmaningar.

Varför det funkar så bra och särskiljer sig mot allt annat du provat får du reda på under ”Varför funkar det”

KNOPPEN

K3 konceptet fungerar eftersom vi även jobbar med de mentala bitarna. Att ändra sin kost eller träning kan alla göra men att göra ändringen till bestående vana är väldigt mycket svårare. Detta har jag tagit fasta på och med de mentala verkyg i form av speciella effektiva affirmationer, meditationer och andra övningar där du kommer åt undermedvetna tankebanor som tidigare kan ha legat i vägen för din förändring. De olika verktygen kommer att hjälpa dig ändra dina omedvetna tankar från negativt till positivt. Dessa verktyg är applicerbara på alla delar i livet och om du följer K3 systemet kommer du att komma till insikt om vilken potential du har, lycka, välmående och kärlek till dig själv får du också. Dessa verktyg är en riktig vändning och ditt liv kommer att förändras på sätt du inte trodde var möjligt. Lita på processen!

FÖR DEN VANLIGA MÄNNISKAN

ENKEL MAT

Väl medveten om att tid ofta är en bristvara och att det inte får bli för krångligt för då tar man till ursäkter att det inte går att följa har jag medvetet låtit maten att bli så enkel att göra som möjligt. Under programmets gång håller vi oss till just de råvaror som du och din kropp är designad för men gör maten så lättlagad, snabb och god som möjligt. Du får några recept varje vecka men i övrigt har du förslag på en meny med några olika frukostar, luncher och middagar samt en matlista med de livsmedel du ska hålla dig till där du lagar maten själv. Du kommer att märka att det inte behövs recept i de flesta fall utan du kommer att kunna laga maten ändå. Undantaget är detoxfasen (3-5 dagar), där är det recept till varje mål och noga specificerat vad och när man ska äta.

ENKEL EFFEKTIV TRÄNING

Alla ska kunna göra och vara med på träningsdelen i KostKroppKnopp konceptet. Programmen ska passa ALLA oavsett nivå. Då en del deltagare är helt ovana vid träning men andra är i bra form redan kommer alla träningsprogram att kunna ökas i intensitet och svårighetsgrad likaväl som förenklas. Detta kommer att visas i de träningsvideos som kommer varje vecka. Första veckan kommer en väldigt basic träningsvideo för er med stora problem med rörelseapparaten och behöver börja från noll. Videosen kommer att ligga på internet med länk så de är lätta att spela upp på din dator, telefon eller surfplatta beroende på vad som är enklast för dig. Du kan utföra övningarna inom eller utomhus och du behöver i princip inga redskap. En matta att ligga på är såklart bra att ha men i de fall man behöver någon form av vikt så använder vi det som finns i hemmen, en bok, vattenflaska, kvastskaft etc. En del övningar kommer att vara nya för dig och jag lovar att programmen är supereffektiva. Beroende på hur många varv du kör varje pass tar det mellan 15-30 minuter per dag så det är inte tidskrävande men oj vilken träningsvärk och ökad förbränning du kommer att få ändå!

BRAINWORK

Jag vet att äta rätt och träna effektivt ofta är ganska enkelt att börja göra…i några veckor. När du börjar få resultat har många tendens att sabotera för sig själv och förstöra det du har uppnått. Du kanske helt plötsligt börja förtränga ditt uppsatta mål, anklaga och sänka dig själv. Kanske börjar du skylla på andra? Du undrar vad det är med dig, varför kan du inte fortsätta med de goda vanorna som du mådde så bra av? Svaret på detta ligger i ditt undermedvetna. Det kan hända att din mamma t ex har sagt till dig när du var liten att du har kraftig benstomme. Detta ligger sedan i ditt undermedvetna och hindrar dig från att gå ner i vikt. Det kan också vara så att du någon gång har gjort fysisk aktivitet och i och med det skadat dig. Detta lägger sig som ett minne och får dig att omedvetet ogilla träning.

Med guidade meditationer och andra annorlunda, effektiva övningar kommer du lära dig att komma åt dessa ”minnen” och oönskade tankebanor vilket kommer att öppna upp för fantastiska förändringar. Inte bara för detta programmet utan även för livet i övrigt.

Denna del i konceptet ”K3-30dgr” och ”K3-FOREVER”  är så otroligt viktigt för att lyckas. Det ändrar hela ditt sätt att vara och tänka och du kommer märka hur hela ditt liv blir så mycket bättre, gladare och lyckligare!

ENKELT ATT FÖLJA

Programmet ska vara enkelt att följa men ändå heltäckande! Träningen funkar både för den som är träningsvan såväl som för nybörjaren. Du behöver inte laga mat från en massa recept då maten är ENKEL. De enda gångerna du måste laga efter recept är i detoxfasen. Likaväl finns det en del recept för er som föredrar det. De mentala verktygen/övningarna är suveräna och hjälper till inte bara med denna förändring utan i alla faser i livet, relationer, jobb, sorg mm.

FORTSÄTTNING EFTER 30 DAGARNA?

FORTSÄTTNING?
Ta din hälsa till ytterligare oanade nivåer genom att efter de första K3-30 dagarna bli medlem i K3 FOREVER. Medlemskapet ger tillgång till mängder av information och verktyg kring kost, avgiftningsprogram, träning för din kroppstyp, balansering av hormoner, testning av matintoleranser etc som bidrar till att förbättra din hälsa i grunden. Vi gräver djupt för att förbättra just dina funktioner och helhetshälsa, förbränning och välmående. Veckobrev med info om veckans fokus samt erbjudanden och rabatter kommer regelbundet till din mail. K3 FOREVER lär dig saker du garanterat aldrig har hört förut och som du har nytta av hela livet.

FÖRBÄTTRA FUNKTIONERNA
Varje månad kommer jag ge information om kroppens olika funktioner såsom mage/tarm, avgiftningssystem, hormonsystem, förbränningssystem, syra/bas förhållande etc och du kommer att få hjälp med att optimera dessa system med olika kurer och tekniker.

DJUPARE INFORMATION
Många fler träningsprogram och mentala verktyg samt tips och trix kommer att finnas tillgängliga för dig på hemsidan. Mer info om allt detta samt länk till anmälan kommer du att få lite närmare slutet på 30-dagars programmet som alla måste göra först.