VANLIGA FRÅGOR

1. VEM PASSAR KONCEPTET FÖR?

Programmet passar alla som vill göra en bestående förändring med sin hälsa och/eller vikt. Är du allvarligt sjuk är det en god ide att konsultera sin läkare först men då de kostrekommendationer som ges har till syfte att stärka immunförsvaret och ge energi kommer de att stärka din kropp.. Träningen är enkel men naturligtvis kan de finnas de personer som av olika anledningar inte kan göra övningarna. Då får man gör det man kan eller följa ”basic” programmet som man får med i första veckomailet.

2. MÅSTE MAN BÖRJA ETT VISST DATUM?

Tidigare var det så att man var tvungen att börja ett visst datum. Nu i och med nylanseringen är detta ändrat och du kan börja när du vill efter köp. Du styr när du ska börja genom att du öppnar ett visst mail som sedan kickar igång hela programmet. Direkt efter köp får du första veckans menyer mm så du kan titta på det och sedan bestämma när du vill börja genom att öppna ett mail som du får någon dag efter köp.

3. MÅSTE JAG HA TILLGÅNG TILL INTERNET FÖR ATT KUNNA VARA MED?

Ja. Detta program är onlinebaserat så det är ett måste. Om du inte har internet eller dator är du välkommen att kontakta mig på info@kostkroppknopp.se eller på telefon 035-129400 så kan vi se om vi kan hitta en annan lösning för dig.

4. KAN JAG VARA MED OM JAG HAR ONT I ETT KNÄ?

Ja det kan du. Ont i knä, axel, handled eller etc kan man alltid komma runt genom att hitta modifikation på övningen eller skippa just den övningen helt. För de som har stora problem med rörelseapparaten kan man göra basicprogrammet hela tiden och om man känner att man blir starkare efterhand kan man då testa på några av övningarna i de andra programmen.

5. MÅSTE MAN HA DATOR? RÄCKER DET MED TELEFON ELLER PLATTA?

Det fungerar bra att göra programmet via telefon eller padda men det är en fördel om du kan skriva ut vissa saker.

5. JAG HAR INTE FACEBOOK. FUNKAR DET ÄNDÅ?

Facebookgruppen kommer att vara din kanal till att kunna ställa frågor i trygg miljö och där kommer även finnas möjlighet att ställa frågor direkt till mig. Genom att stötta och även lyssna på andras funderingar och livsstilspussel ökar dina chanser väsentligt till att lyckas skapa en hållbar förändring mot bättre hälsa, vikt och lycka! Har du inte facebook och inte vill skaffa det för detta syfte går det bra att ställa frågor via mail men det kan ta längre tid att få svar.

6. VAD KOSTAR DET?

Att ta del av hela 30-dagars programmet enligt ovan kostar 1295:- ordinarie pris . Detta betalas direkt vid anmälan . Betalning sker via SWISH eller med kort. Kvitto erhålls vid betalning. Då programmet bygger på friskvård kan man utnyttja sitt friskvårdsbidrag. Detta bör dock kollas av med arbetsgivaren innan.

FORTSÄTTNING EFTER 30 DAGARNA?

FORTSÄTTNING?
Efter de här 30 dagarna kommer det att finnas möjlighet till att bli medlem i K3 Forever. Ett medlemsskap under 12 månader.

VAD INGÅR?
Du får varannan vecka infobrev med olika innehåll. Vi går igenom hur du finjusterar ditt matintag för optimal förbränning, hur du stärker ditt mag-och tarmsystem, hjälper dina avgiftningssystem att fungera optimalt, balanserar hormonsystemet. Du får tillgång till flertalet olika tester och även möjlighet att göra ett större riktigt kosttest enligt Metabolic Typing till kraftigt reducerade priser. Medlemssidan kommer hela tiden att utökas med innehåll.

KURER OCH TEKNIKER
Varje månad kommer jag ge information om kroppens olika funktioner såsom mage/tarm, avgiftningssystem, hormonsystem, förbränningssystem, syra/bas förhållande etc och du kommer att få hjälp med att optimera dessa system med olika kurer och tekniker.

FLER TRÄNINGSPROGRAM
Många fler träningsprogram och mentala verktyg samt tips och trix kommer att finnas tillgängliga för dig på hemsidan. Mer info om allt detta samt länk till anmälan kommer du att få lite närmare slutet på 30-dagars programmet som alla måste göra först.