DIGITAL HÄLSOCOACHING

OLIKA PAKET SOM GER RESULTAT

De olika onlineprogrammen är helt digitala och du får material i olika steg allt eftersom programmet håller på. Tillgång till stöttning och rådgivning via Facebook ingår där du kan interagera med andra medlemmar samt även ställa frågor direkt till KostKroppKnopp. 

Läs mer om de olika programmen nedan.

K3 3 dgr TOTAL DETOX

Känner du att det har blivit lite för mycket av det goda och du behöver göra en utrensning och tvärt sluta med onyttig mat och komma igång med lite nya vanor? Detta program ligger över 3 dagar och du väljer själv om du vill köra i MAX fart och gå all-in eller om du vill ta det lite lugnare i MEDEL fart. Detta kan du själv välja när du har fått materialet. Du får shoppinglistor och mycket detaljerat schema med när och vad du ska äta under 3 dagar. Total Detox bygger på ren mat (mkt grönsakssmoothies) som är antiinflammatorisk och med ingredienser som är dokumentarde att hjälpa till med utrensning av oönskade ämnen och lagrade toxiner.

Förutom själva maten får du ett mjukt och enkelt kost rörelseprogram som mjukar upp, lugnar och stretchar kroppen som även stöttar utrensningen. Ett mentalt verktyg som är effektivt och hjälper dig ändra fokus och mindset till att se denna förändring till en början på något mycket större!

Mer info & köp av Total Detox 3 dgr

K3 30 dagar

Koncept K3-30dgr Kost-Kropp-Knopp är unikt och en mycket prisvärt och ett effektivt alternativ till privat hälsocoachning. 30 dagars online dag-för-dag guidat program med recept- och menyförslag, 15 minuters träningsprogram och mentala verktyg/övningar för att få bestående resultat. Efter köp får du tillgång till en digital tjänst som utbildar och ger dig informationsmaterial steg för steg för att du ska:

*hitta just din genetiskt individanpassade optimala kost
*nå din optimala vikt
*komma igång med omväxlande effektiv träning att göra i hemmet
*ändra beteende och tankemönster via verktyg och övningar som arbetar med omedvetna tankar och processer som tidigare har gjort det svårt för dig att fullfölja livsstilsförändringar.

K3 30 dagar startade 2019 och har sedan dess hjälpt ett otal personer till att nå sin idealvikt, hitta rörelseglädje och förändrat beteenden och livsstil som skapar en hållbar förändring.

Hör om Jennys erfarenhet av K3 30 dagar

Mer info & köp av K3 30 dgr

K3 FOREVER 365 dagar

Det mest kompletta och största onlinepaketet som KostKroppKnopp tillhandahåller. Här får du en digital hälsocoach som följer och guidar dig under ett helt år. Du får göra kosttester, lära dig om avgiftning av kroppens olika organ, du lär dig hur du balanserar hormonsystem och om vilka hormoner som ev är ur balans hos dig. K3 Forever lär dig få en så bra mage/tarm hälsa som möjligt och vilka ev kosttillskott och metoder just du bör göra för att må så bra som möjligt. Föreläsningar, andningsskoa, sömnskola träningsprogram, mentala verktyg etc får du tillgång till som deltagare i K3 Forever genom en stor kunskapsbank online men även genom medlemsbrev med jämna intervall som instruerar dig i att implementera förändringar och övningar i rätt ordning. Digitala medlemsträffar och tillgång till 2 personliga rådgivningar per telefon eller zoom ingår också i årsavgiften.

Mer info om K3 FOREVER