ETT UNIKT KONCEPT

Koncept ”K30dgr” Kost-Kropp-Knopp är unikt och helt utan motsvarighet i de onlinebaserade hälsotjänsterna på internet idag! 30 dagars program med verktyg som hjälper dig att hitta just din genetiskt individanpassade optimala kost, omväxlande effektiv träning att göra i hemmet samt att vi ger dig mentala verktyg som arbetar med omedvetna tankar och processer som tidigare har gjort det svårt för dig att fullfölja livsstilsförändringar. Vill du gå ner i vikt, bli friskare, bli piggare och/eller nå din fulla potential så är detta program den perfekta starten!

KÄNNER DU IGEN DIG?

 • Tycker du att du äter rätt men ändå inte mår riktigt bra?
 • Du kanske är fortsatt trött på eftermiddagarna?
 • Ont i kroppen?
 • Irriterad och arg? Ledsen och överkänslig?
 • Hyn ser matt och tråkig ut?
 • Du vill gå ner (eller upp) i vikt men har svårt att hålla motivationen uppe?
 • Vill du lära dig att äta rätt så att du verkligen mår bra?
 • Du tycker att du äter jättebra mat men likväl står vågen still och måendet är sisådär?
 • Du vaknar allt annat än utvilad och leder/rygg/nacke protesterar innan du har kommit igång ordentligt?
 • Magen krånglar smärta/uppblåsthet/förstoppning/diarée är mer en vardag än ett undantag?
 • Du känner att du måste stoppa i dig något sött/koffein för att få något gjort?
 • Huvudvärk?
 • Dålig energi?
 • Svårt att fullfölja eller starta med träning?
 • Börjar på gymmet/att äta bättre entusiastiskt men börjar hitta på ursäkter efter ett tag och har väldigt svårt att fullfölja?
 • Undrar du vad det är som gör att du aldrig kan fullfölja dina goda tränings-/kostintentioner?

K3-30DGR

KOST-KROPP-KNOPP

NÄR?
När du har köpt programmet så får du lite olika info i några olika mail. Bl a så får du ditt första veckomail med shoppinglista, meny, träningsprogram etc. Därefter får du ytterligare ett mail som du ÖPPNAR DAGEN INNAN DU STARTAR PROGRAMMET. Om du gör på detta sätt så känner programvaran av detta och skickar sedan ut all info i rätt ordning.

DETOX 3 DAGAR
Programmet startar med en 3-5 dagar enklare detoxfas som även den bygger på riktig mat. Detoxfasen är frivillig men rekommenderas för optimal effekt. Jag har denna fas med då de flesta av oss behöver bryta tvärt med dåliga val och göra det under riktigt strukturerade former. Jag rekommenderar minst 3 dagar men vill man göra det i upp till 7 dagar så går ju det bra också. (mer info under ”Varför funkar det”)

MENYER OCH TRÄNINGSPROGRAM
Varje vecka får alla deltagare i individanpassade mail beroende på kosttyp och kön förslag på menyer samt veckans ca 15 min träningsprogram att göra hemma, enkelt att följa genom en video.

DE FANTASTISKA MENTALA ÖVNINGARNA
I mailet får man även veckans mentala verktyg där man lär sig komma åt undermedvetna tankar och beteenden som tidigare kan ha hindrat dig från att fullfölja livsstilsförändringar. Dessa övningar är fantastiskt effektiva och hjälper dig att fullfölja och bibehålla din nya livsstil!

TRYGGHET OCH HJÄLP I FACEBOOKGRUPP
I samband med ditt första veckomail blir du även inbjuden till en sluten Facebookgrupp där du i trygg miljö kan ställa frågor till varandra och även till mig Ulrika om saker och funderingar som kommer upp under resans gång. Extra bonusmaterial såsom övningar, recept och vardagliga mentala knep kommer också att delges i Facebookgruppen.

STEG FÖR STEG

1. TESTER OCH ANALYSER

Efter anmälan och betalning via hemsidan får du ett mail med ett test på ca 20 kryssfrågor som identifierar din unika genetiska optimala kost som maximerar just din unika förbränning. Detta test analyseras av KostKroppKnopp/TOPPFORM. Välkomstmail och svar på ditt kosttest samt din första uppgift får du när kosttestet är inskickat. Efter ytterligare ca 12 timmar får du ditt första veckomail. Titta igenom detta och öppna sedan nästa mail  DAGEN INNAN du vill starta programmet. Detta står i instruktionerna och även i ämnesraden på mailet. Om du gör på detta sätt kommer du att få all info i rätt ordning.

2. DAG-FÖR-DAG MENY & TRÄNINGSPROGRAM

Några dagar innan förutbestämt startdatum kommer ett individanpassat mail skickas till dig med exakt dag-för-dag meny inklusive recept för 3-dagars detoxfasen. Detta baseras på ditt testresultat. Info om ditt testresultat och hur du bör tänka ang kost och livsstil utifrån ditt testresultat kommer också i detta det första, mycket omfattande mail. Inköpslista för detoxen samt förslag på maträtter för de övriga dagarna under första veckan. I detta mail kommer även första veckans träningsprogram att finnas med på en video som är enkelt att följa. Första veckans mentala träning kommer också att finnas med som en video som enkelt kan lyssnas på eller följa även om man inte är hemma.

3. TRÄNING, RECEPT, TIPS & MENTALA VERKTYG

Innan starten på en ny vecka kommer under totalt 4 veckor ett nytt mail skickas med nya förslag på maträtter,  lite recept samt nytt träningsprogram som alla kan utföras hemma utan redskap. Veckans ”att tänka på” video med tips och infallsvinklar på hälsa som du troligtvis aldrig har hört talas om kommer att förmedlas tillsammans med veckans mentala verktyg som egentligen är det viktigaste för att fullfölja och göra en bestående förändring.

4. FACEBOOK-GRUPP ELLER MAILKONTAKT

Den slutna facebookgruppen vilken du får behörighet till några dagar innan starten på programmet kommer att vara din kanal till att kunna ställa frågor i trygg miljö och där kommer även finnas möjlighet att ställa frågor direkt till mig. Genom att stötta och även lyssna på andras funderingar och livsstilspussel ökar dina chanser väsentligt till att lyckas skapa en hållbar förändring mot bättre hälsa, vikt och lycka! Har du inte facebook och inte vill skaffa det för detta syfte går det bra att ställa frågor via mail.

VAD KOSTAR DET?

Det kompletta programmet K3 30 dagar kostar totalt 495:-. Då får du all info som du kan läsa om ovan + fördelen att du kan göra programmet om och om igen om du sparar mailen du får varje vecka.

Detta betalas direkt vid anmälan/köp. Betalning sker via SWISH eller med kort. Då programmet bygger på friskvård kan man utnyttja sitt friskvårdsbidrag. Detta bör dock kollas av med arbetsgivaren innan. Ett första veckobrev kommer direkt efter köp i din mail. Därefter kommer ett igångsättningsmail som du öppnar DAGEN INNAN du vill starta din 30 dagars period. Detta för att signalera till systemet att programmet kan skicka ut all info på rätt dagar för att du ska få ut så mkt som möjligt av programmet.

FORTSÄTTNING EFTER 30 DAGARNA?

FORTSÄTTNING?
Efter de här 30 dagarna  kan man bli medlem i K3 FOREVER. Du kan då bli medlem i K3 Forever under 12 månader direkt mot en medlemsavgift och får därmed tillgång till mängder med information. Medlemsskapet ger tillgång till mängder av information och verktyg kring kost, avgiftningsprogram, träning för din kroppstyp, balansering av hormoner, testning av matintoleranser etc som bidrar till att förbättra din hälsa i grunden. Vi gräver djupt för att förbättra just dina funktioner och helhetshälsa, förbränning och välmående. K3 FOREVER lär dig saker du garanterat aldrig har hört förut och som du har nytta av hela livet.

SKAPA EN KOMPLETT HÄLSOSAM KROPP
Var 20´e dag kommer jag ge information om kroppens olika funktioner såsom mage/tarm, avgiftningssystem, hormonsystem, förbränningssystem, syra/bas förhållande etc och du kommer att få hjälp med att optimera dessa system med olika kurer och tekniker.

MER TRÄNING OCH BRAINWORK
Många fler träningsprogram och mentala verktyg samt tips och trix kommer att finnas tillgängliga för dig på hemsidan. Mer info om allt detta samt länk till anmälan kommer du att få lite närmare slutet på 30-dagars programmet som alla måste göra först.